#1 - - Maria L:

Maria Lindstedt erbjuder i samarbete med Tommy Jälefors en Buggkurs med det rätta svänget i Löa! När? 29-30 november kl. 9.30-cirka 16.00 i Löa Bygdegård. Kostnad 600 kr per person. Ensam eller i par - alla är välkomna. Föranmälan senast 20 nov till mig. 070-54 65 125 eller mejl snikhild(snabel-a)hotmail.com. Anmälan är bindande. Vi måste vara minst tio personer.



Vem är dansläraren då?

Jo, Tommy är professionellt examinerad danspedagog i svensk och internationell sällskapsdans, tävlingsdans, show och hobby. Han innehar också en titel som f.d. svensk mästare i latinamerikansk tävlingsdans.

Tommy har dagligen i 30 år arbetat med dansundervisning för barn, ungdom och vuxna och kan delge eleverna en mycket god dansutbildning med hög kunskap.

Dansarbetet sker med moderna och effektiva metoder. Han har respekt för individens kunskapsnivå och riktar lärande och innehåll mot de personliga egenskaper som utvecklar mot framgång och glädje i dansutövandet. Kul och lättsamt med glimten i ögat.



Ta tillfället i akt när nu dansen kommer till Löa! Finns det ett stort intresse kan vi diskutera en fortsättning!



Fler detaljer kommer till dig som anmäler dig.

#2 - - Maria L:

Ja.... ovanstående blev alltså inställt. Vi gör förhoppningsvis ett nytt försök under nästa år.



#3 - - Gunilla Dovsten:

Detta händer inte i Löa, men i Storå och Ramsberg. Torsdag den 3 november kan barn, 9-12 år, teckna och måla med Maria Gotthard-Frimodig på Storå bibliotek kl.10-12 och på Ramsbergs bibliotek 14-16. Kostnad 20 kr, material ingår. Anmälan till Tina 84626(Storå) 660340 (Ramsberg).

Dessutom är det afrikansk dans med Badin Dioko i Kronohyttan Guldsmedshyttan söndag 6 november kl. 10-10.30 för barn 5-10 år, kostar 20 kr.Ingår i kommunens kulturlovsaktiviteter.

Vuxna som vill dansa till afrikanska rytmer och spela djembe är välkomna till Lindesbergs bibliotek söndag den 6. Se kommunens hemsida

Till top