#1 - - LÖA SPORTKLUBB:

VINTERFÖRBEREDELSER

SÖNDAGEN DEN 13 NOV KL 13

NEDTAGNING AV TENNISNÄTEN

UPPSÄTTNING AV SARGEN

REP AV BELYSNING

VÄLKOMNA

#2 - - Bio Malmen Kopparberg:

Niceville

Söndag 6 nov 19:00

Från 11 år



Baserad på den omtalade och bästsäljande boken Niceville skildrar berättelsen om tre extraordinära kvinnor i 1960-talets Missisippi. Socitetsflickan Skeeter återvänder från universitetet fast besluten om att bli författare, men vänder upp och ner på både sina vänners liv, och hela den lilla staden där dem bor, när hon beslutar sig för att ge sig i kast med ett hemligt skrivprojekt: En bok baserad på färgade kvinnors berättelser om hur det är att arbeta i de vita överklassfamiljernas hem. Hushållerskan Aibileen är den första som berättar sin historia -vilket inte ses med blida ögon av hennes vänner i den sammansvettsade färgade församlingen. Snart vågar dock fler kvinnor träda fram med sina berättelser. Men att bryta mot socitetens oskrivna lagar utsätter dem alla för en risk. Niceville är en tidlös historia om systerskap över gränser och möjlighet till förändring.



Tillåtet från: Från 11 år

Regi: Tate Taylor

Genre: Drama

Skådespelare: Emma Stone, Bryce Dallas Howard, Jessica Chastain

Speltid: 2h 26m

#3 - - Kalle S:

Hej på er!



Tänkte höra om det är någon som har gammal förstärkare som ni kan tänka er att skänka till styrketräningssektionen i LSK? Det enda somkrävs att det finns en ingång till en extern öjudkälla typ cd eller mp3..



Ha det gott!

#4 - - Kalle s:

Ursäkta stavfelen i föregående meddelande, rättstavning kan vara svårt:)



Det ska stå: det enda som krävs är en extern ljudkälla...

#5 - - Bio Malmen Kopparberg:

Apornas planet: (R)evolution

Söndag 13 nov 19:00



Evolution blir revolution i denna eventfilm som målar upp ett framtidsscenario olikt allt vi tidigare upplevt. Ett forskarlags jakt på ett botemedel för Alzheimers leder till att en grupp apor utvecklar intelligens lik vår egen. Detta blir upptakten till ett fullskaligt krig mellan apor och människor om den planet som vi hittills kallat vår...



För specialeffekterna står flerfaldigt Oscarbelönade WETA Digital som använder tekniken som utvecklats för Avatar. För registår Rupert Wyatt, i rollerna ser vi bl.a. James Franco (127 Timmar, Milk), Freida Pinto (Slumdog Millionaire), Andy Serkis (Sagan om Ringen-filmerna) och John Lithgow (Kinsey, Shrek)



Från 11 år



Regi:

Rupert Wyatt

Genre:

Sci-Fi, Action, Äventyr

Speltid:

1h 44m

Skådespelare:

James Franco, Freida Pinto, Andy Serkis, m.fl.

#6 - - Bio Malmen Kopparberg:

Nalle Puh-Nya äventyr (Sv tal)

Söndag 20 nov. 15:00



Barntillåten



Allas vår honungsälskade favoritbjörn är äntligen tillbaka på bio. Följ med Nalle Puh och hans vänner när de på uppdrag av Uggla ger sig av på ett helt nytt äventyr i Sjumilaskogen. Med hjälp av vännerna Tiger, Kanin, Nasse, Kängu, Ru - och sist men inte minst Ior, ger sig gänget ut för att leta efter Iors försvunna svans.Det blir en hektisk dag för en björn som egentligen bara skulle ut och leta efter honung.



Regi:

Stephen J. Anderson, Don Hall

Genre:

Familj, Animerat

Speltid:

1h 9m

Originalröster:

John Cleese, Craig Ferguson, Jim Cummings, m.fl.

Premiärdatum:

2011-10-21



#7 - - Bio Malmen Kopparberg:

EN DAG

Söndag 20 nov. 19:00



Dexter och Emma lär känna varandra dagen innan de skall ta sin universitetsexamen. Efter denna enda dag tillsammans, den 15 juli, känner båda att något speciellt hänt dem. Dagen efter delas deras väg och de börjar leva sina egna liv på var sitt håll. Åren går, och livet visar sig inte riktigt bli så som de hade tänkt sig den där dageninnan examen.



Över 20 år får vi stifta bekantskap med Dexter och Emmajust denna dag den 15 juli, då deras vägar tillfälligt korsas genom åren, och vi får följa demgenom skratt och tårar, genom gräl och missade möjligheter, och genom en unik vänskap.



Filmen baseras på David Nicholls roman med samma namn som har toppat såväl best-sellerlistan i England som New York Times bestsellerlista.



Från 7 år



Regi:

Lone Scherfig

Genre:

Drama, Romantik

Speltid:

1h 47m

Skådespelare:

Jim Sturgess, Anne Hathaway, m.fl.

Premiärdatum:

2011-10-14

#8 - - LÖA SPORTKLUBB:

MÅNADSMÖTE

TISDAGEN DEN 22 NOVEMBER KL 18

I KLUBBSTUGAN

VÄLKOMNA

#9 - - Margareta Gustafsson:

BILDER PÅ LÖA HYTTA EFTERLYSES

Turistbyrån tänker göra ett större reportage i tidningen Bergslagsguiden till nästa sommar. De efterlyser nytagna sommarbilder från hyttan. Finns det någon som kan bidra med snygga bilder?

Hör av er till Margareta Gustafsson

070 278 40 52

#10 - - LÖA SPORTKLUBB:

JULKLAPPSTIPS

T-SHIRT SVARTA MED LÖA SK LOGGA

kontakta Lars Arvidsson tel. 30252

#11 - - Bio Malmen Kopparberg:

Johnny English Reborn

Söndag 27 nov 19:00



Komedi1 timme 41 minuter



Under åren sedan MI7:s toppspion plötsligt försvann från kartan har han trimmat på sina unika förmågor i en avlägsen region i Asien.



Men när hans chefer hör talas om att ett attentat planeras mot Kinas premiärminister måste de snabbt jaga rätt på den högst okonventionella agenten. Snart är Johnny English redo att än en gång rädda världen.



Med bara en chans att lyckas måste Johnny English använda sig av den mest avancerade teknologiska utrustningen för att lösa upp ett invecklat nät av konspirationer där KGB, CIA och till och med hans eget MI7 tycks vara inblandade. Med bara dagar kvar till ett möte för statsöverhuvuden från hela världen måste han använda sig av alla trick i boken för att lyckas bevara världsfreden. För Johnny English måkatastrofen ofta vara ett alternativ, men misslyckandet är det aldrig.

Till top