Klotterplank Augusti 2013

 
 
 
Forum för Diverse Debatt Hälsningar Annonser & Byhistorier!

Månadsskifte!

Vill du se bilder från båtkarnevalen - scrolla dig ner till nästa inlägg...
 
Hur är livet på en Löapinne - egentligen!?
 Bröllopsvals till klang av stålsträngat! Det som var tänkt som en konsert med eminente Dan Reed på Annas Kafe, övergick till att vara en del av en bröllopsfest för det för dagen nygifta paret Oa och Stina Holfve (?)! På ett mycket exclusivt och kraftfullt sätt fortsatte sen Dan att slå an på publikens emotionella strängar, alltjämt i kärleksbudskapets tecken. Få är nog dem som i flera timmar, utan avbrott, kan ge sådan musikalisk och textuell energi till sin publik såsom Dan Reed gjorde i lördags! Tack Dan, Tack Oa och Stina och såklart - taack Löa
  
Löa Sportklubb har haft simskolestart! I år är det ledarna Matilda Jonsson och Fanny Eriksson som motiverar till personligt flyt, delar ut simdynor och håller i närvaropennan! Denna säsong är 19 simskolebarn inskrivna. Någon är just fyra och tänker sig en snabbkurs i lek- och plask medan andra är mogna för simkonstens ädlare avdelning. Och då det finns en upps av märken att ta, får man förmoda att just märkestagning ingår som ett hägrande och samtidigt ganska flytande mål! Tack Löa SK som bistår med detta viktiga arrangemang!
Vilken fiskehistoria önskar alla få höra nu månntro!? Den om att Löa Hembygdsdagar med traditionellt fiske i kvarndammen är avklarad? Eller att fredagens Gösnatt gick i fiskens tecken!? Huruvida fiskarna själva kan läsa löabloggen eller ej finns ej fastställt - Löabloggen vill i alla fall utfärda en liten varning - ser någon i stimmet Mats Aronsson med fiskeredskap i handen verkar det klokt att simma åt motsatt håll - han verkar då ta upp fiskar MYCKET MYCKET större än sig själv!

Under vecka 27 nådde Ljusnarsbergs Kulturglimtar även Löa med sina strålar! Vid Östanor fanns en konstuställning med där bla Ann-Sofe J, Jonna C och Josefin U ingick. I Annas Kafé jubilerade Kenta o Anna sina modiga tio år som byföretagare med minst tiotal aktiviteter - där fanns något för alla! Vid Bäcktorps Gård slog Ingrid B upp portarna till sin gårdsbutik och sist men inte minst hade parhästarna Eva o Carl-Eric P dörrarna på vid gavel till sitt tämligen nyöppnade Perssons Magasin vid Jutehemmanet. För den båtburne fanns det under lördagen dessutom ett båtrace att ställa upp i - grattis Pelle Söderlund till segern! 
        
Publicerade bilder Juli 2013
Besökare/dag: 96-228 Kommentarer: 71
(DubbelKlicka på de små bilderna så öppnas de i ett större format)