Klotterplank April

 
Forum för Diverse Debatt Hälsningar Annonser & Byhistorier
 
 

Månadsskifte!

 
ÖPPET HUS på LÖA SKOLA! Det var första gången skolan hade öppet hus på en helgdag vilket verkade vara positivt då det var en strid ström med besökare under dagen. De går nu 107 elever från förskolan tom 6:an och knappt 50 barn på dagis. Dessutom är skolan en arbetsplats för 30 vuxna. Ett högt elevantal kan framöver tvinga skolan att införa kösystem. Under dagen var det 3 grabbar som utförde hisnande "parkour" på skolgården. Se deras sida på Youtube!
Foto: S Forsberg

Tullamoore Brothers i Löa Bygdegård!!
Fullt, fyllt och överfullt - lämpliga ord på en kväll med irlänsk musik, shepardspaj och en hel del tillresta nya ansikten som accompanjemang. Kort sagt - en hellyckad kväll för d
e närvarande. Och medan någon valde att klappa takten från stolen fanns det även en hel del som till slut inte kunde hålla sig från att glatt svänga både händer, armar och ben i takt till musiken. Så - till dem som fick upp oss ur soffan och ut i den fullkomliga musikaliska Löanatten - Tack! 

 "Hela" bloggredaktionen har under en tid missat allehanda händelser i byn med omnejd - som tur är har "Kopparbergaren" rapporterat från tex Vinterspår - HÄR (klicka på länken) kan du ta del av deras reportage från Löa - det man inte har får man låna - Tack "Kopparbergaren"!
Foto: L. Lager
 

Publicerade bilder Mars 2014
Besökare/dag: 77-112 Kommentarer: 35
(DubbelKlicka på de små bilderna så öppnas de i ett större format)