#1 - - Nielsen:

Bio Malmen Kopparberg

Måndag 5 April 19.00 11 år

Percy Jackson och kampen om åskviggen

OBS DET STÅR FEL DAG I FÖRSTA INLÄGGET !!!

#2 - - Nielsen:

Bio Malmen Kopparberg

Söndag 11 april 19.00 BT

FARSANFAVORIT I REPRISUtanför Jörgens Cykel sitter tre vänner. Jörgen är rädd för att bli lämnad, Juan oroar sig över hur labradoren mår, men Farsan, han är förträfflig. Han är snygg, lagar den godaste maten och vet vad en kvinna behöver. Snart ska han bli farfar också, till en perfekt liten pojke. Det är helt säkert. Men när han ger sig ut på jakt efter en härligfarmor är det inte mycket som går enligt planerna.

...om kärlek, vänskap och konsten att vara man.#3 - - Nielsen:

Bio Malmen Kopparberg

Söndag 18 april 19.00

Alice i underlandetFilmen är tillåten från 7 år i målsmans sällskap, annars från 11 år.Livet kommer snart att överraskande förändras för 19-åriga Alice Kingsley. En dag i trädgården följer hon efter en kanin och när han försvinner in i sitt kaninhål tittar Alice in där och faller. Hon faller länge och efter det så är ingenting sig likt. Vad Alice inte vet är att hon varit i Underlandet en gång förut som barn, men hon har inget minne av den händelsen. Vad som helst verkar kunna hända i det fantastiska Underlandet. Här möter hon nu en uppsjö av annorlunda och speciella invånare, som Hattmakaren, Filurkatten, den storrökande larven Absalom, den obehagliga Vita Drottningen och hennes ondskefulla äldre syster Hjärter Dam, den griniga härskarinnan av Underlandet.Tim Burton regisserar sin egen tolkning som baserar sig på Lewis Carrolls klassiska sagor Alice iUnderlandet och Alice i Spegellandet – men filmenberättar en helt ny historia!#4 - - Åse:

Mindre frysskåp;Zanussi, årsmodell okänt, 500 kr.

Bra skick,men en låda är trasig vid handtaget. Kommer även lite senare i vår att finnas en Husqvarna diskmaskin (ca 2 år) och en högkyl Whirlpool med fläkt(ca 2 år)till salu.30303, 0735041369

Åse o Jonny

#5 - - Åse:

Finns det ngn. som har en bänkspis med en el. två plattor att sälja?

Behöver en under köksrenovering.Åse o Jonny

30303, 0735041369

#6 - - Löabygdens Hembygdsförening:

Valborgsmäss

Hembygdsföreningen planerar för valborgsmässofirandet som vanligt i Löa. Vi blir på planen framför Dalvikskvarn liksom förra året. Eric Wickman och Lars Cederin ska sätta upp en skylt om var brasan ska vara, bara det blir lite torrare på åkern. Lägg gärna dit brännbart material, men observera att inga spikar får finnas i virket. Vi eldar på betesmark!

I övrigt blir det kaffe och korv, lotterier, vårtal och sång som vanligt. Ramsbergs kyrkokör kommer kl 20. Och så fyrverkeri förstås.

Välkomna!

#7 - - LÖA FISKEVÅRDSOMRÅDE:

LÖA FISKEVÅRDSOMRÅDE

Årsmöte 2010 onsdagen 28/4 kl. 19.00

i Löa Skola

Välkommen!

Styrelsen

#8 - - Sabina:

Någon som har en bilbarnstol till salu. Vi söker en till vår andra bil. Framåt eller bakåtvänd spelar ingen roll. Bör vara en som är från 10 kg och som man kan ha några år.Hör av er! 0703405443

#9 - - Dalviks Kvarn:

Glad Vår på Er

Nu har vi fullt med fröer och redskap.

Sättpotatisen har kommit idag.

Välkomna

Mikael

#10 - - camilla corcoran:

Finns det någon som har en flickcykel som står och samlar damm ? Letar efter en 16 tummare till Tara, 6 år. Ring gärna i så fall 0709-349297.

mvh Camilla (Roth) Corcoran

#11 - - Patrik:

Hej undrar om nån har en stuts matta till salu...070-6724082

#12 - - Pelle Söderlund:

Grundkurs foto 8/5För dig som vill lära dig behärska din sysstemkamera och att utnyttja den mer kreativt.Målet är att du ska få teoretisk och praktisk förståelse för kamerans grundläggande funktioner så att du kan börja skapa de bilder du önskar.

Du tar med egen kamera. Kursen hålls hemma hos mig. Det finns även en kamera att låna om du inte har en egen. Annan utrustning finns också tillgänglig under dagen om det är något du vill prova.Förkunskaper: Inga fotografiska kunskaper behövs. För att få ut det mesta av kursen bör du ha med dig en digital systemkamera.Ur innehållet

Vad är bländare, slutare och ISO-tal?

Vad är exponering och hur väljer jag exponeringsmetod?

Vilken metod för autofokus ska jag använda?

Vad menas med vitbalans och hur ser jag till att den är rätt inställd?

Vad ska jag tänka på vid fotografering inomhus/utomhus och vid action/sportfoto?

Vad ska jag tänka på vid fotografering i motljus?

Vilken utrustning behöver jag?

Praktiska övningar

Genom gång av bilder från praktiska övningarTid: Lör 8 maj Klockan 13:00 till ca 17:00.

Plats: Hema hos mig i Löa.

Ta med: Systemkamera, blixt och annan utruustning du tror du kan behöva eller som du vill lära dig mer om.

Anmälan: Via telefon eller e-post

Antal deltagare: 4-5 st så vi hinner med frågor.

Pris: 400:-/deltagarePelle Söderlund

LoaFoto

[email protected]

076-3485643Ytterligare 3 utbildningar kommer inom kort: "Grundkurs i studiofotografering", "Studiofotografering och retuschering" samt "Digital efterbehandling".

#13 - - Jonas Arvidsson:

Tjenare. Tänkte höra om det är någon som är intresserad av min gamla cross. Det är en Suzuki Rm 50. Den är 5-växlad och har koppling så den går riktigt bra. Ring om intresse finns. 0738211267 MVH Jonas Arvidsson.

#14 - - cassandra elvenäs:

Hej!

säljer en röd och silverfärgad tjejcykel. Det är en 26 tummare och har 21 växlar.

Är i mycket fint skick. inköpt för 2500 kr säljes för 900 kr

Hör av er om ni är intresserade.

0580-30149

076-8227032

/cassandra

#15 - - LÖA SPORTKLUBB:

MÅNADSMÖTE (OBS ÄNDRAT DATUM)

TISDAGEN DEN 11 MAJ KL 19

I KLUBBLOKALEN

VÄLKOMNA

#16 - - Mattias Roth:

Jag är på jakt efter ett växthus!

Finns det någon som har ett eller vet någon som vill sälja?? Jag kan komma och plocka ner det själv. Hör av er till mig eller Jenny i så fall.

#17 - - Maria:

Tänkte höra om det är någon som är intresserad av att köpa en bastutunna. Den är endast ett år och är i mycket bra skick. Måtten är ca. 4,5m- 2,4m. Belysning av solceller. Hör av dig om du är intresserad till Maria Bilger 073-981535.

Till top