#1 - - Eva Dam:

Aluminiumbåt 5.70 lång och 1.90 lång 40 hk evinrude. mycket lättköra och lättskött båt.pris 47.000.Vid frågor Ring eva dam.#2 - - LÖA SPORTKLUBB:

MÅNADSMÖTE

I KLUBBLOKALEN

TISDAGEN DEN 8 FEBRUARI KL 18

VÄLKOMNA

#3 - - Bio Malmen Kopparberg:

FYRA ÅR TILL

6 februari 19:00

BTNär David plötsligt en dag blir kär är problemet inte att han redan är gift. Problemet är inte ens att den han blir kär i är en man. Davids problem är att mannen har blir handlöst förälskad i, Martin, är den absolut sista på jorden han får bli kär i. Om de inte lyckas dölja sin kärlek hotar en offentlig skandal som kommer att krossa deras karriärer.Men David har inte nerver för ett spel av det här slaget. Och till slut har misstagen och missförstånden blivit så många att deras kärlek går förlorad.Nästan.

Fyra år till är en rolig, sorglig, vågad, smart, snuskig och extremt romantisk komedi. Så här har vi aldrig tidigare sett smygbögar, folkpartister, baptister eller katrineholmsbor skildras i en svensk film. Fyra år till visar att kärleken övervinner allt. Och att Ratataär det bästa popbandsom någonsin funnits.#4 - - Bio Malmen Kopparberg:

The Town 15 årSöndag 13 feb. 19.00

Doug MacRay är en brottslingutan ånger, en ledare av ett gäng hänsynslösa bankrånare som skryter med att stjäla det de vill ha och komma undan med det. Utan några egentliga relationer att bry sig om behöver Doug aldrig vara rädd föratt förlora någon nära person. Men allt det förändras vid gängets senaste jobb, när de tar en gisslan - bankchefen Claire Keesey. Även om de lät henne gå utan att skada henne, så misstänker hon att de vet vem hon är. Men hon slutar att vara på sin vakt när hon träffar en försynt och charmig man som heter Doug, omedveten om att det är samme man som bara dagar innan har terroriserat henne. Den omedelbara attraktionen mellan dem utvecklas snart till en passionerad förälskelse som hotar att ta dem båda nedför en farlig, och kanske dödlig, stig...

#5 - - Bio Malmen Kopparberg:

Änglagård BT

Favorit i reprisSöndag 20feb 19.00förälskar sig, gifter sig, får barn, skiljer sig. Några flyttar, någon dör – i Yxared precis som på andra ställen.Fanny, Zac och dottern Alice reser tillbaka till det lilla samhället i Västergötland. Det är Alice som får dem att återvända – var kommer hon ifrån, vilka är hennes rötter? Fråganom vem som egentligen är Fannys pappa blir åter aktuell. Och Alice, vem är hennes pappa?

#6 - - Bio Malmen Kopparberg:

Sportlovs matineTrassel BT

Söndag 27 feb 15.00Kungarikets mest eftersökta (och charmiga) tjuv, Flynn Rider, träffar av en slump den blonda tonåringen Rapunzel som har livslångt utegångsförbud och är fast i ett högt torn. Mötet är början på ett hårresande äventyr som innehåller en snabb polishäst, en överbeskyddande kameleont och ett läskigt gäng banditer.

Flynn harklarat sig genom livet genom att vara snygg, prata fort och ha tur - men när han väljer ett mystiskt torn som sitt gömställe ser det ut som om turenvänder. Han blir nockad, fastbunden och tagen som gisslan av den vackra och modiga Rapunzel, vars gyllene hår på 23 meter inte är det som är mest märkligt med henne. Inlåst och ensam ser Rapunzel denna tjuv som vägen ut ur tornet. En komisk kidnappning och lite utpressning senare ger sig det udda paret ut på riktigttrasslig resa. Förvänta er äventyr, hjärta, humor och hår.. massor av hår.. när denna datanimerade komedi når biograferarna!

#7 - - Bio Malmen Kopparberg:

Svinalängorna 15 år

Söndag 27 feb 19:00Mer info En gripande, vacker och mörk historia om en ung kvinnas konfrontation med sina minnen från en trasslig och dramatisk barndom, om hennes sorg över sin förlorade barndom och kampen om att våga går vidare. SVINALÄNGORNA är baserad på den August-prisbelönade romanen med samma namn av Susanna Alakoski. Noomi Rapace spelar huvudrollen, i sin första film efter succéfilmatiseringen av Stieg Larsson trilogin, och hon spelar mot Ola Rapace.

#8 - - Lie:

Skidläge?Har ett par bra beg Rossignol twintip-skidor till salu för 1000 kr (139 cm, med bindningar)!Tfn: 0580-30076, 070-2166906

/Tobbe Lie

#9 - - Gällan:

Har 2 st bilbarnstolar till salu.

Hela och Rena inga skador. Från 6mån-3 år.

#10 - - LÖA SPORTKLUBB:

T-SHIRT, SVARTA MED LÖA SK:S LOGGO

PRIS 60 KR /ST

KONTAKTA LARS ARVIDSSON 0580-30254

Till top