#1 - - christina pettersson:

BOKA IN DEN 16 mars!!

VÄLKOMNA till Löa Bygdegård kl.19.00.

Vi bjuder på ett blandat program för kvinnor, en vecka efter Internationella kvinnodagen där vi vill visa kunniga,inspirerande och framgångsrika kvinnliga företagare från Löa med omnejd.Vi visar vårskor,vårkläder,garner,fräscha tvålar,hårvård och hantverk.

Inträde 50 kr vilket inkluderar kaffe med hembakt och chans till vinst på biljetten.

Välkomna önskar de mogna tjejerna i Centerpartiet.

#2 - - Annica Karlsson:

Acta Graco bilbarnstol 0-13 kg säljes med underrede

Fint skick

500 krAnnica o Jonny 0580-30319

#3 - - Löa Bygdegård:

Till salu!Löa Bygdegårds gamla kök är till salu, det som finns är en mängd skåp över, under och högskåp plus en diskbänk (utan kran). Luckornas färg är bok. Kan finnas någon bänkskiva kvar.Tänkt pris för allt är 1000 kr eller högstbjudande.För frågor eller visning kontakta Lasse E. eller Micke S.

#4 - - LÖA SPORTKLUBB:

ÅRSMÖTE

TISDAGEN DEN 22 MARS KL 18

I BYGDEGÅRDEN

Vi bjuder på smörgåstårta.

Välkomna

Styrelsen

#5 - - Jocke holfve:

Snöskoter Ski Doo MXZ 583cc -96Går bra i motor. pigg och rolig maskin.

Fin för sin ålder.18000 Kr Fast prisHör av dig på 0709-174433Mvh Jocke

#6 - - Mats Johnson:

Skoterpulka skänkes070-3399509

#7 - - Kjell:

Vi har två biljetter till Jubileums-Capricen i Lindesberg Arena 16/4 kl.14 med bl.a Jill Johnsson, som vi ej kan utnyttja. Vi har gett 710kr för dem, priset kan diskuteras. Levereras i närområdet.

Ring 070-3370108

#8 - - Löa Fiskevårdsområde:

LÖA FISKEVÅRDSOMRÅDE

Årsmöte 2011

Tisdagen 29/3 kl. 19.00

i Löa Bygdegård

Välkommen!

Styrelsen

#9 - - Bio Malmen Kopparberg:Gränsen 15 år

Söndag 20 mars · 19:00December 1942. Två unga soldater lämnar sin post vid vägspärr 83 i norra Värmland och beger sig genom den iskalla vinternatten mot det naziockuperade Norges gräns. Sverige står på randen till att bli invaderat och de vill se fienden alla pratar om. Men äventyret slutar i katastrof ochdagen efter får Löjtnant Aron Stenström reda på att hans bror Sven är en av de försvunna soldaterna. Med oddsen emot sig tvingas han ta sig in bakom fiendens linjer, på ett topphemligt räddningsuppdrag. Och djupt inne i de norska skogarna inser Aron att helt andra slags gränser måste passeras om de ska komma levande därifrån.#10 - - Bio Malmen Kopparberg:Långa farbrorn BT 50:-

Söndag 27 mars · 15:00 - 16.00Var inte rädd Långa farbrorn

I dag ska Lilla Anna och Långa Farbrorn titta på film. Lilla Anna vill titta på sina fem favoritfilmer med spöket Laban och hans vänner. Eftersom Långa Farbrorn är rädd för spöken vågar han inte titta även om Lilla Anna säger att det inte är ett dugg läskigt. Tillsammans med Lilla Anna får vi återuppleva spännande äventyr med Laban, Labolina, Lillprins Bus och alla de andra på slottet Gomorronsol. Till slut förstår till och med den spökrädda Långa Farbrorn att filmerna inte alls är läskiga utan vågarsig fram för att titta. Som tur är har Lilla Anna även kvar en överraskning.Filmen innehåller tidigare visat material.#11 - - Bio Malmen Kopparberg:

Meet the Parents: Little Fockers 7 år

Söndag 27 mars · 19:00Efter tio år, där otaliga hinder har legat i Gregs väg, och han fått två små Fockers med frun Pam, börjar den minst sagt svåråtkomlige svärfadern Jack äntligen att acceptera Greg. När den panke tvåbarnspappan tar ett extrajobb hos ett läkemedelsbolag börjar dock Jack, ännuen gång, att fatta misstankar mot sin favoritsjuksköterska.När Greg och Pams hela släkt, inklusive Pams trånande ex, Kevin, dykerupp på tvillingarnas födelsedagskalas, måste Greg ännu en gång bevisa för Jack att han är fullt kapabelatt ikläda sig rollen som mannen i huset. Men kommer Greg, trots alla missförstånd, spionerier och uppdrag under täckmantel, att klara Jacks slutgiltiga prövning och bli släktens näste patriark – eller kommer cirkeln av förtroende att för alltid brytas?Officiell webbplats:www.littlefockersfilmen.se#12 - - VÄLKOMMEN PÅ CYKELFEEEST!:

VÄLKOMMEN PÅ CYKELFEEEST!I Löa By - Lördagen den 7 maj 2011 kl. 18.00Var ska vi vara, vad ska vi bjuda på, till vem ska vi cykla och vad kostar det?!• Varje deltagande singel/par kommer att - i sitt hem - få bjuda på en av de tre rätterna; förrätt, varmrätt eller efterrätt med tillhörande dryck – avancerat/lätt – du avgör…!!• Cykelfesten går ut på att äta en komplett middag med tre rätter - men på olika platser och med olika personer. Alla kommer i förväg – under v. 17 - få veta vilken rätt man är värd för och vilket klockslag gästerna anländer. I övrigt kommer instruktioner att ges under kvällen till vilka olika adresser man ska åka och vilken tid man ska vara där.• Era/dina gäster kommer att bestå av 4 personer.• Efter avslutad måltid samlas alla deltagare till en gemensam efterfest någonstans i byn! Till detta kommer anmälningsavgiften att användas.• Anmälan till festen kan ske personligen, via mail, brev eller telefon till någon av arrangörerna eller till [email protected]. Vi behöver namn på varje deltagare och mailadress alt. telefonnummer för vidare kontakt. Anmälningsavgift: på 50 kr per person. Lämnas kontant till någon av festarrangörerna senast den 18 april 2011. Anmälan är bindande. Efteranmälan ej möjlig pga. av logistikarbetet.• Bor du/ni inte på cykelavstånd? Låna ett kök – bara fantasin sätter gränser! Cykeltips eller andra frågor - kontakta oss!VÄÄÄÄLKOMNA!!!!!!!!!!!!!!!

Dina 070-2454736, Päivi 076-1358433, Moa 070-6710205, Lillemor 070-3544199

OBS! Anmälan och kontant anmälningsavgift senast den 18 april - till någon av oss eller via e-post: [email protected]

#13 - - LÖA SPORTKLUBB:

ÅRSFEST

LÅNGFREDAGEN DEN 22 APRIL KL 19

I BYGDEGÅRDEN

PÅSKBUFFE´

Läsk o lättöl ingår, övrig dryck medtages.

ALLSÅNG

DISCO

ENTRE 120 KR

Anmälan senast den 17 april till

Lars Arvidsson tel. 30254

Ulf Lager tel. 30124

VÄLKOMNA

#14 - - Camilla Söderlöf:

Tjejcykel till salu! 26 tum, märke Yosemite,röd/vit,hand o fotbroms.Väldigt fint skick!

800kr

Tel:0730-227227

Camilla

Till top