#1 - - Anonym:

- 2018-10-02 @ 08:55:10 - Britt:
Imorgon onsdag den 3 okt. kommer Lindesbergs nya bokbuss till Löa, den stannar vid miljöstationen. Skolan lånar först, allmänheten mellan 14-15.
Välkomna hälsar Mimmi genom Britt.

#2 - - Anonym:

23 - 2018-10-02 @ 16:03:22 - Christian Dam:
Säljer min Polaris 1000 xp
Hör av dig om du är intresserad!
070 435 88 09

#3 - - Anonym:

Bokbuss inställd pga sjukdom enligt uppgifter från skolan?

#4 - - Anonym:

Hej! Vi är en familj på 5 som letar efter ett hus att hyra i Löa-området. Våra barn går allihop på Löa skola. Mamma Carolina jobbar på skolan+dagis, och pappa Anton driver företag i Örebro. Allt är av intresse. Nås enklast per SMS pga arbete. Eventuellt samtal under kvällstid. Carolina 0764-271163 Anton 0707-985350 - - - MVH Anton, Carro, Nova, Neo och Devin

#5 - - Tobias:

Hejsan, tänkte höra om någon kanske har några plast/plåt tak skivor liggandes som de vill bli av med, bygger en vedbod så är i behov av några stycken :) hojta till här eller på 0729720333 / Tobbe

#6 - - Anonym:

Jag har säkert något vid snickeriet i Vasselhyttan
Ring 070 2118366 Johnny

#7 - - LÖA SPORTKLUBB:

MÅNADSMÖTE
TORSDAGEN DEN 18 OKTOBER KL 17.30 (OBS NYTT DATUM)
I KLUBBSTUGAN
VÄLKOMNA

#8 - - Lars Wieselgren:

Mitt hus i Löaborn är nu ute för försäljning. Se länken nedan:

https://www.lansfast.se/hitta/villa/orebro/lindesberg/kopparberg/loaborn-136/cmvilla4qcaecuo9co4nhtq/


Lars

#9 - - Lars Wieselgren:

Förshttps://www.hemnet.se/bostad/villa-2rum-loa-lindesbergs-kommun-loaborn-136-14878938öker igen. Länken funkar inte.

#10 - - Lars Wieselgren:

Hjälp!!! det går inget bra med länkarna. OK, ni som känner någon som letar hus i Löa, gå till Länsförsäkringar fastighetsmäklare Lindesberg. Där ligger annonsen. Visning onsdagen den 17 oktober.

Lars

#11 - - LÖA SPORTKLUBB:

Välkomna på MÅ BRA GYMPA!

Torsdagar kl 19 i Bygdegården kafédelen.

#12 - - Astrid Ericsson:

Till Dalviks Kvarn eller Löbo eller vem det nu är som äger Löamacken. Kan ni byta ut den där jäkla kortläsaren så att man kan tanka!!! Jag kan tänka mig att ni tappar kunder på att man inte lätt och behändigt kan tanka. Istället ska man stå där och prova kortet sjuttielva gånger innan det funkar, eller som idag så blev det ingen tankning alls. Jag tycker det är jättebra med en mack i byn och stöder den genom att alltid tanka där, Men när det inte funkar så måste jag ju fylla tanken nånannanstans, besvärligt för mig och förlust för er. Nu har det varit krångligt i flera månader och det är inte ok. Skärpning!!

#13 - - Löa Hembygdsförening:

Nu blir det bio i Bygdegården!! Boka fredagen den 9 nov kl 18.00 - ca 20.00 för en trevlig kväll med film och samkväm.
Hembygdsföreningen kommer att visa en (eller två) film från Nina Hedenius filmskatt. Fika kommer att finnas. Vi återkommer med mer info senare. Välkomna!

#14 - - Sara:

Hej! Jag måste göra lite ändringar angående barngympan på måndagar. Jag ändrar åldern till högst 5år. Om äldre syskon behöver följa med kan dom sitta och titta på. Det blir så vilt för dom mindre barnen när de stora barnen är med och leker och kastar bollar tex. Tanken är att de mindre barnen ska få nån aktivitet att gå på :)
Mvh Sara

#15 - - Sara:

Hej igen. Lite sent meddelande men barngympan tar åxå höstlov idag. Vi ses nästa måndag :)
Mvh Sara

#16 - - Löa Hembygdsförening:

Biokväll på Bygdegården fredag 9 november kl 18.00!
Hembygdsföreningen visar Nina Hedenius film "Nära jorden. Nära skogen" från 1983. Med miljöer och personer i Löa för 50 år sedan.
Klass 6 i Löa skola serverar och säljer fika under kvällen. Mysigt tillfälle att umgås vi löabor emellan. Inget inträde. Välkomna!!

#17 - - Löa Hembygdsförening:

NY HEMSIDA FÖR OCH OM LÖA! WWW.LOABY.SE
Nu finns en ny, eller rättare sagt uppgraderad, hemsida om Löa som hembygdsföreningen arbetat fram. Den nya sidan ersätter den tidigare www.bergslagen.com som länge fungerat som en värdefull informationssida för besökare till Löa. Loaby.se innehåller förutom det även mer riktad info för oss som bor i Löa med omnejd. Några nyheter är:

- Löakalendern, en översikt av kommande aktiviteterna i byn
- Löabladen som pdf'er sedan 1986
- Tydlig länk till Löabloggen
- Och en del annat...

Än finns det en del som inte är klart och som behövs justeras, läggas till eller tas bort (bl.a. vet vi att företagarregistret är inaktuellt men vi jobbar på en uppdatering). Säkert en del felaktigheter också. Vi välkomnar därför dina synpunkter, tillägg och önskningar. Mejla till [email protected]. Tack!

#18 - - Anonym:

Upphittad katt på riksvägen i höjd med missionshuset.Svårt att se men troligtvis helsvart.
Ring Helena Fallkvist för mer info. Telenr 0730408105

Till top