#1 - - Tuula-Maija:

Cykel till salu. Mycket fin 7 växlad damcykel, fabrikat CYCLEPRO. Cykelkorg och nya cykelväskor ingår. Pris: 2200:-
Ring Tuula-Maija 072-5422141

#2 - - Ingela Hedberg:

Nu har jag bott i Löa 9 månader och jag är så glad för min flytt hit. Här är så trevliga människor och det verkar som att många (alla) drar sitt strå till stacken för att bevara Löa vackert och funktionellt. Via bloggen får jag också ta del av sådant som händer, så jag stortrivs.

#3 - - LÖA SPORTKLUBB:

MINIGOLF
Minigolfen öppnar 8 juni
8 o 9 juni kl 12 - 18
F.o.m 15 juni t.o.m 11 aug öppet alla dagar kl 12-18
Välkomna

#4 - - Å~Kafét :

Kafét har öppet alla dagar utom måndagar 12-16.utökar till 17 efter midsommar.Välkomna.😊

#5 - - Rolf på GRöna Ånäs:

Idag grattar vi Eva Persson som får ta emot Årets föreningsledarstipendium vid nationaldagsfirandet i Lindesberg kl 18.00. Hon får stipendiet för sitt idoga arbete med Löa hembygdsförenings teaterprojekt. Så här står det i motiveringen:

- Hon har under många år engagerat traktens barn, unga och vuxna att delta i verksamheten. Utan hennes professionella ledning, stora kontaktnät och envetna engagemang hade inte dessa teaterprojekt kommit till stånd. Eva utgör navet i verksamheten, säger Sara Sporre.
- Teaterprojekten i Löa visar hur man kan engagera människor i alla åldrar att tillsammans skapa en meningsfull fritid. Eva Persson har genom sitt ledarskap skapat förutsättningarna, säger Irja Gustavsson.
Kan bara hålla med på ovan. Bra jobbat, Eva! Och stort Grattis!

#6 - - Loaby.se:

Senaste numret av Löabladet finns nu att läsa och ladda ner på loaby.se, klicka på länken ovan. Och förstås alla tidigare nummer också, sedan 1986?!

#7 - - Anonym:

Vad är det för ålder på plask och lek på simskolan? 😊

#8 - - Anonym:

Vad är det för ålder på plask och lek på simskolan? 😊

#9 - - LÖA SPORTKLUBB:

Lek o plask vid simskolan är från 3 år

#10 - - LÖA SPORTKLUBB:

Simskola

Simskola vid Norrsjöns Badplats, Löa

Start o inskrivning måndagen den 24 juni kl 10

Öppen, Måndag – Fredag t.o.m 12 juli

Tider meddelas vid inskrivningen.

Aktiviteter: Lek o plask, simskola och märkestagning.

Simlärare: Alva Söderlöf 076-792 75 82
Agnes Söderlöf 073-805 67 13
Isa Sjöbacka 072-217 15 58


Välkomna att delta.

Löa Sportklubb

#11 - - Stina Gottliebsson:

Extrastämma i Löbo
Eftersom Löa Bostäder AB sålt Löamacken måste bolagsordningen skrivas om. En ny bolagsordning måste godkännas av bolagsstämman. Alla aktieägare i Löbo kallas härmed till EXTRA BOLAGSSTÄMMA, Torsdag 27 juli kl 18 i Löa Skola. Godkännandet av bolagsordningen torde bli den enda punkten på dagordningen. Men det vore bra om några fler aktieägare utöver styrelsen kommer med på extrastämman.

#12 - - Å~Kafét :

Vi kommer att ha stängt midsommarafton och midsommardagen men öppnar igen den 23 e juni och utökar då med räkmackor,grekisk sallad paj och baguetter med olika innehåll.och fika förståss.Välkomna 😊

#13 - - Anonym:

Ha en bra midssommar

#14 - - Stina Gottliebsson:

Har någon sett Ruben?
Den rävröda katten har blivit så pass gammal att han inte gärna går ut. När kusin kom på besök i onsdags med en för Ruben okänd hund, smet han inte ut genom sin lucka, utan satte sig i säkerhet bakom soffan. Morgonen därpå fick han dock lov att lyftas fram för att följa med till veterinär Helena och få sina mycket förvuxna klor klippta. Det blir så när man inte går ut och krafsar och klättrar i träd som förr. Ruben fann sig duktigt i kloklippningen och bars sedan hem mot Björknäs. Halvvägs över gärdet släpptes han i tron att han snabbt skulle springa raka vägen hem. Det gjorde han inte! I sin krafts dagar kunde han hålla sig borta flera dagar i sträck. Men att den gamle inte kommit hem nu är konstigt. Den otäcka hunden åkte i går morse. Ring gärna 0706760907 om ni ser honom.

#15 - - Stina Gottliebsson:

Ruben är hemma igen!
Varken hunden eller jag märkte när han kom, men plötsligt i natt låg han i min säng som han brukar. Glad midsommardag tillönskas alla!

#16 - - LÖA SPORTKLUBB:

MÅNADSMÖTE
I KLUBBLOKALEN TORSDAGEN
DEN 27 JUNI KL 17.30
VÄLKOMNA

#17 - - Anders johansson:

Öl burkar och plast ska ej vara i ko hagar och på vaĺlar blir med i ko maten en burk blir tussen bitar

#18 - - Loisan Elvenäs:

Våran helsvarta bondkatt Elwiz har varit borta sen lördagen 15/6. Har ni uthus o garage så kanske ni kan ta en titt så han inte har gått in någonstans. Hittar ni honom levande el död så snälla ring 070/4025826 Loisan

#19 - - Löafestkommittén :

Ett stort tack till alla som varit med och dragit sitt strå till stacken. Åters löafest genererade 100 000 kr i intäkter och hela beloppet kommer att skänkas till Löa skola.

Bra jobbat allihop!

#20 - - Loisan:

Helt otroligt mycket pengar som vi får in på Löafesten och så fantastik att kunna skänka så mycket pengar till skolan : ) Så hjälps vi åt i byn så kommer byskolan, bygdegården, sportklubben, hembygdsföreningen, kulturföreningen, fiskevårdsföreningen få leva kvar i många år. : ) : ) : )

#21 - - Marcus hjelm :

Hej jag vet inte vem jag ska höra av mig till men slangen utanför iläggningsplatsen har lyft sig från botten igen. Det är inte den nya vattenlednings slangen som dom håller på och grejer med.

#22 - - Marcus hjelm :

Hej jag vet inte vem jag ska höra av mig till men slangen utanför iläggningsplatsen har lyft sig från botten igen. Det är inte den nya vattenlednings slangen som dom håller på och grejer med.

#23 - - Anonym:

Fantastiskt med alla pengarna till skolan från Löafesten. Grymt bra jobbat och arrangerat. /Aron

Till top