#1 - - Löa Bygdegårdesförening:

2019-08-31 @ 17:21:11 - Löa Nostalgidag:
Vi från Löa Bygdegårdsförening vill passa på och tacka alla som har hjälpt till med att göra denna dag så fantastisk och till alla sponsorer
Ett speciellt tack till markägaren som upplåter sina åkrar så vi kan ha denna Bil o MC tröff år efter år
Ingen nämd o ingen glömd

Löa Bygdegårdsförening

#2 - - Löa Bygdegårdesförening:

#29 - 2019-08-31 @ 18:19:51 - Helikopter:
Nu har vi fått en riktigt glödjande rapport Heli Flyg han med att flyga runt 88 personer på två timmar👍👍

#3 - - Löa Bygdegårdesförening:


#30 - 2019-09-01 @ 16:10:01 - Nerikes Allehanda:
Jag kan rekomendera att gå in på Nerikes Allehanda idag och se ett fantastiskt reportage om Löa Nostalgidag med fantastiska bilder

#4 - - LÖA SPORTKLUBB:

MÅNADSMÖTE
TORSDAGEN DEN 19 SEPTEMBER
KL 17.30 I KLUBBSTUGAN
VÄLKOMNA

#5 - - Maria L:

Hej alla teaterintresserade! Jag vill tipsa om att det på tisdagskvällar kommer att bli en teatergrupp i församlingshemmet i Ramsberg (allaktivitetshuset).
Information finns på www.svenskakyrkan.se/linde-bergslags-forsamling och hur man föranmäler. Det kostar 30 kr per gång, då ingår kvällsmat och fika!

Det finns även andra grupper att vara med i, men med tanke på hur känt Löa blivit för teatern kan jag tänka att det finns ett intresse för just den gruppen.

#6 - - Helena W:

Tyvärr så har jag fått ta beslutet att jag inte kan ha min katt Sotis kvar då jag är i Örebro varannan vecka... Han blir hemma själv så många dagar i sträck för ofta för att han ska må bra. Så hur ont i hjärtat det än gör så måste jag hitta ett nytt hem åt honom. Är det nån som skulle kunna tänka sig att ta över en av de mest sociala och gosigaste katter som finns? Han tycker om att gå med på promenad och vill alltid vara med och hjälpa till när nått ska göras. Fungerar med hundar när han väl fått lära känna hunden.
Han behöver kunna få vara både inne och ute så en plats på landet är att önska. Han är ca 12 år.
Hör av dig om du har ett hem för honom som du tror kan passa. Hälsningar Helena Wallin
070-2582080

#7 - - Anonym:

Hur gammal blir en katt

#8 - - Helena W:

En katt kan bli upp till 20 år. 16, 17 år är vanligt. Sotis är väldigt pigg. /Helena

#9 - - Löa Kultursällskap :

Löa kultursällskap ger en stor eloge till Lasse Elvenäs som tog oss på en tur på sin flotte igårkväll. En vacker kväll och en fin avslutning på sommaren. Lite stjärnskådning ingick i färden. Vi mötte andra flottar och det var några som satt ut ljus längs ån förutom oss. Men sjöarna låg mörka. Vi hoppas på fler eldar, kasar, marschaller nästa år.

#10 - - Fiskeligan:

Hej!

Så då var fiskeligan slut för i år. Prisutdelning på fiskeligan blir söndagen den 15:e september vid kvarndammen. Kl 13:00! Resultatlista kommer inom kort på bloggen!

//Fiskeligan

#11 - - Rolf på Gröna Ånäs:

Vi har i sommar reparerat och fixat i ordning vår ladugård. Som många bybor påpekat användes loftet till vinterförvaring av bilar etc av tidigare ägare. Och varför inte tänker vi. Kontakta oss per mejl, [email protected], om det är av intresse. Dock inga tyngre fordon typ husbilar.

#12 - - Maud :

Är det någon som vill köpa Lego. Angus vill ha 500.- för det. Det är 3 stora lådor. Ring . 0730 -675669 el. 070-2040879.

#13 - - Löa Bygdegårdsförening:

Styrelsen vill rikta ett STORT TACK (!!) till de frivilliga hjälpsamma människor som sponsrar med hjälp för att Bygdegården ska få fortsätta vara en fin och attraktiv samlingsplats!

Göran Larsson- För att du så givmilt står för uppsamlingsplatsen för skrotinsamlingen och för att du dels ser till att rätt sak hamnar på rätt ställe samt för att du själv även fyller upp en del skrot :)

Lasse Elvenäs: För att du kör den uppsamlade skroten och ser till att allt vägs in, som sedan resulterar i slantar som oavkortat går in i föreningen!
Även för att du ofta ordnar att "lokalen-backen" hålls i kördugligt skick!

Alf och Britt Carlsson: För att ni sköter miljöstationen så prydligt! Detta gör att det alltid är rent & trivsamt för alla som nyttjar sorteringen. Att ni sedan sedan årligen skänker er ersättning ni får för detta till Bygdegårdsföreningen- det sätter vi stort värde i!


Ingvar Lundborg: För utlåning av åkrarna runt bygdegården.

Göte Bogland: Som såg till att åkrarna runt bygdegården var fina till Nostalgidagen!

Lars och Andreas Arvidsson: Som med sin kunskap och starka armar såg till att en fin rabatt anlades vid Bygdegården i våras.

Åsa och Bosse ( Pär alias "Skåne-Pär"´s Mamma och Pappa): Vilken fantastiskt vacker plantering och vilken otroligt generös sponsring med såväl växter som med arbetet i att få ihop rabatten till vad Vi skulle vilja nämna som Löas finaste!

Till ALLA övriga människor i och utanför byn som årligen betalar medlemskap! Som hjälper till på evenemang, sponsrar med bakverk, lottpriser osv.
Utan er skulle inget fungera!!

#14 - - Anette Bogland:

Det har varit inbrott i sommarstugor vid Sandfallet. Troligen inatt och de har, som det ser ut av spåren, kört med fyrhjuling. Lås om er.

#15 - - Anders johansson:

Stort tack till Daniel Gunnarsson för en mycket trevlig kräftfest

#16 - - Löa Skolan:

Hej! Imorgon är våra elever i skogen på området Blackberget och springer skoljoggen under förmiddagen från kl 9.45 till 11.00.

Mvh

#17 - - Anonym:


Hej! Vet inte om detta passar här men vi har haft inbrott och blivit av med en Husqvarna åkgräsklippare, en stor manuell gräsklippare (röd) och en tryckluftskompressor, någon gång under denna vecka. Huset ligger vid Sörsjön på Hästön/Önäs, nära Flögfors. Om någon har tips eller ser misstänkt stöldgods ute till försäljning, hör gärna av er till [email protected]. Tack ♥️ /Sandra

#18 - - Kalle o Maria:

Hej på er!
Kom på att vi inte gjort någon reklam här:)

Välkomna till M.E.S.T Gym idag klockan 1500. Vi kör öppethus idag och kl 1600 så har vi en föreläsare på plats som kommer att prata om kost och hälsa . Välkomna!

#19 - - Anders johansson:

Mycket fina höst blommor finns på dalvikskarn

#20 - - LÖA SPORTKLUBB:

HERRGYMNASTIKEN I BYGDEGÅRDEN
START 8 OKTOBER KL 18.30
Vi gör gymnastik, värmer upp kroppens nästan samtliga muskler, i den takt man själv bestämmer och klarar av.
Sedan spelar vi volleyboll, ingen hets , var och och en efter sin förmåga.
Övningarna avslutas med bastu, även den efter förmåga och intresse.
Välkommen du som tycker det är kul att röra på sig och samtidigt få lite socialt umgänge.
Vi har kul!
Ledare Anders Ericsson 070-538 17 03

#21 - - Jonas:

Löa Viltvårdsområde Extrastämma

Löa VVO kallar till extrastämma för stadgeförändring. På årsmötet beslutade man att man önskade förändra stadgarna till att inkludera Kronhjort i områdesjakten precis som Älgen. På denna stämma skall denna fråga behandlas.
Stämman hålls i Löa Bygdegård 2019-10-13 Kl 09:00

Välkomna önskar

Styrelsen

Till top